Totalrehabilitering av våtrom

Vi tilbyr deg som vår kunde godt håndverksmessig arbeid til konkurransedyktige priser.

Kontakt oss

Håndverksmessig arbeid til konkurransedyktige priser

Har du en bolig med gammelt røropplegg eller drømmer du om ett nytt bad? Totalrehabilitering av våtrom innebærer ikke bare overfladisk oppussing, men også rivning av gamle vegger, gulvlegging og at gamle røropplegg og elektrisitet blir byttet ut. Våtromsinstallasjoner bør bare utføres av rørleggere med riktig kompetanse, noe vi har gjennom våre sertifiseringer. Vi håndplukker og kvalitetssikrer håndverkere til ditt bygg- og oppussingsprosjekt. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om rehabilitering av ditt våtrom!

Høres dette interessant ut? 
Legg igjen info, så tar vi kontakt!

Kontakt oss
 • Kan anbefales videre. Tok raskt kontakt og det var god kommunikasjon. Ingen misforståelser. Jobben ble utført kjapt og alt så meget bra ut. Totalt sett veldig fornøyd. Kommer til å bestille mer herfra.

  Arne, Ski

 • Anbefales på varmeste. Vi fikk montert varmepumpe kun dager etter at jeg sendte forespørsel. Alt gikk sømløst. En svært profesjonell, ryddig og hyggelig bedrift.

  Madeleine, Nordre Frogn

 • Rask montering til god pris.

  Øistein, Rasta

 • De kontaktet meg raskt, og kom raskt på befaring der jeg fikk god informasjon og anbefaling. Montering ble gjort som avtalt, og til avtalt tid. Jeg kan anbefale VVS og Klima til kjøp av varmepumpe.

  Trine, Nærsnes

 • Gode kommunikasjon og profesjonalitet i gjennomføring. Allerede bet om tilbud for levering av et sett med varmepumpe. Anbefales!

  Bistoon, Haslum

 • Tok kjapt kontakt på telefon for deretter å svare kjapt fram til kontrakt. Kunne ta på seg jobb veldig kjapt, kom før tiden og gjorde en veldig god jobb så veldig fornøyd.

  Frode, Røyken

Har du spørsmål? 
Ikke nøl med å ta kontakt!

  © VVS & KLIMA AS
  Utviklet av:
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram